Intensywny smak i ostrość to jej znaki rozpoznawcze - Kuchnia meksykańska oraz jej koronne dania, czyli Quasadilla, Burrito, Nachos, Tortilla oraz Chili con carne. Wszystko w wykonaniu Hotelarzy z 3T, którzy wykazali się niezwykłą kreatywnością w przyrządzaniu potraw z tego regionu świata, zachowując przy tym ich oryginalny smak oraz wygląd.
Warto wspomnieć, że ze względu na swoją wyjątkowość, w 2010 roku kuchnia meksykańska została
wpisana na listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO.
Zajęcia w ramach innowacji pedagogicznej „Sztuka kulinarna”.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej 'Polityce Cookies'.