Zajęcia praktyczne u Hotelarzy??. Co tym razem?
Intensywny smak i ostrość to jej znaki rozpoznawcze - Kuchnia meksykańska oraz jej koronne dania, czyli Quasadilla, Burrito, Nachos, Tortilla oraz Chili con carne. Wszystko w wykonaniu Hotelarzy z 3T, którzy wykazali się niezwykłą kreatywnością w przyrządzaniu potraw z tego regionu świata, zachowując przy tym ich oryginalny smak oraz wygląd.
Warto wspomnieć, że ze względu na swoją wyjątkowość, w 2010 roku kuchnia meksykańska została
wpisana na listę Światowego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO.
Zajęcia w ramach innowacji pedagogicznej „Sztuka kulinarna”.
Opiekun: Agnieszka Osipiak

 

    

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby, ludzie stoją i w budynku          Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie    Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie i w budynku  Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie